Vopsire în câmp electrostatic

Oferim servicii profesionale de vopsire în câmp electrostatic pentru obținerea unui aspect plăcut și uniform pentru produsele clienților noștrii. Procesul de vopsire electrostatică asigură o acoperire eficientă și de durată a suprafeței, iar costurile sunt optimizate considerabil.

hala vopsitorie doormet

Vopsirea electrostatică este un proces diferit față de vopsirea convențională, în principal datorită faptului că nu este folosit un solvent pentru a păstra conținutul și liantul vopselei într-o formă lichidă. Vopseaua constă într-o pulbere fină care este pulverizat printr-un mecanism , aderă electrostatic la substrat (suprafața piesei vopsite) și apoi este întărită în cuptoare de încălzire pentru a putea forma un înveliș de vopsea.

Avantajele procesului de vopsire în câmp electrostatic

Rezistența în timp

Rezistența la schimbările de temperatură

Rezistența la impact și abraziuni

Vopsire lichidă

Vopsirea lichidă este un tip de vopsire care a început să fie tot mai des utilizată pe piața din România. Aceasta este o metodă de vopsire cu vopsea lichidă pe bază de solvent sau pe bază de apă, fără obligativitatea utilizării unui cuptor de polimerizare. Deși este asemănătoare cu vopsirea conventională, în cadrul acestui tip de vopsire, vopseaua se aplică prin pulverizare cu un pistol cu aer sub presiune.

hala vopsitorie doormet

Contactează-ne pentru mai multe informații!