Rulou Suprapus

 

Una dintre primele alegeri când vine vorba de sistemele de umbrire și protecție, Ruloul Suprapus este adesea folosit datorită sistemelor pe care acesta le încorporează.  Instalarea unui astfel de sistem de umbrire este rapidă și ușor de instalat.

Oblon Classic Nuc - Deschis

SuprapusAplicat

Rulou Suprapus

Este unul dintre cele mai bune sisteme de umbrire care poate fi utilizat în clădirile nou construite și în cele în curs de modernizare. Capacul de acces este instalat în partea de jos a casetei – acesta permite, de asemenea, posibilitatea de a construi caseta de obloane din interiorul apartamentului, fără a fi preocupat de accesul de serviciu la obloane. Se pot monta la ferestrele a căror grosime maximă a ramei nu depășește 95 mm.

Rulou Suprapus 

Este un sistem care poate fi instalat pe rame de ferestre late, chiar și până la 188 mm (cu o lățime de până la 250 mm). Cu ajutorul unui element de expansiune mărim adâncimea casetei cu 31 mm sau 62 mm. Acest sistem are capacitatea de a crea un capac de revizie (cu o cutie de instalare din interior), sau din față (în timpul instalării pe un cadru de fereastră lat). Posibila deservire este atât manuală – cu ajutorul unei curele – cât și electrică – cu ajutorul unui întrerupător sau al unei telecomenzi. Versiunea cu plasă de țânțari protejează eficient încăperea împotriva accesului insectelor, precum și a oricărui tip de polen, frunze și murdărie. În același timp, nu limitează accesul la aer și la lumina zilei.