Rulou Aplicat

 

Ruloul Aplicat este recomandat în cazul ușilor și a ferestrelor care au fost deja montate. Montarea acestuia ne permite să îl folosim chiar și în situații în prezența unui astfel de sistem nu a fost proiectată de la început. 

Oblon Classic Nuc - Deschis

SuprapusAplicat

Rulou Clasic

Sistemul de umbrire din casetă tăiat la un unghi de 45 de grade, instalat în principal pe ferestrele sau fațadele existente. Aceste tipuri de sisteme sunt cele mai simple soluții din punct de vedere tehnic și economic. Ruloul coborât este o închidere suplimentară a orificiului clădirii și este în același timp o barieră cu proprietăți de izolare. Spuma poliuretanică rigidă, care umple profilele, este o izolație termică suplimentară. Stratul de aer creat între armătura coborâtă a oblonului și fereastra sau ușa îngreunează schimbul de căldură între mediul interior și cel exterior. Acesta permite economisirea energiei termice necesare pentru încălzirea încăperilor, în timp ce în zilele călduroase protejează împotriva încălzirii excesive a acestora. Există versiuni cu sau fără plase de țânțari.

Rulou Casetă ovală

Ruloul cu casetă ovală nu este altceva decât ruloul clasic într-o cutie ovală. La fel ca predecesorul său, constituie cea mai simplă soluție din punct de vedere tehnic și economic, păstrând în același timp un stil interesant. Dimensiunea cutiei depinde de înălțimea totală a oblonului și de tipul de armătură. Există o versiune fără plase de țânțari și o alta cu plase de țânțari.

 

Rulou Tencuibil

Acest sistem este o conexiune a oruloului montat în față în partea superioară. Avantajul de bază al acestui sistem este faptul că poate fi instalat fără a mări găurile ferestrelor și, în același timp, să se construiască caseta, ca urmare a faptului că nu am ajunge la un efect vizual, ca în cazul rulourilor cu montaj superior. Cu un rulou de acest tip, întreaga cutie rămâne în afara clădirii, accesul este asigurat printr-un capac de revizuire în partea inferioară. Există versiuni cu sau fără plase de țânțari.